Spillereglement

Russecupen er en 7er-fotballturnering for russebusser som arrangeres på Haslum Kunstgress i Bærum. I utgangspunktet benyttes vanlige regler for 7er kamper etter NFFs spilleregler. De viktigste reglene fra NFFs reglement finner dere under, sammen med Russecupens unntaksregler.

Generelt: 
Bane-størrelse kan avvike fra normal 7er bane. Ved tidligere arrangementer er det blitt benyttet seks spillebaner fordelt på Haslums to kunstgressbaner. Dommere kan utgi både gult og rødt kort om de finner dette nødvendig. Offside benyttes ikke. Innkast & cornere er med, i tillegg skal utspill fra mål tas som en vanlig 5-meter i 11ver fotball.  Kampenes varighet vil variere fra år til år for å kunne tilpasse kampprogrammet til antall deltagende lag. Lag som ikke stiller innen 5 minutter fra original kampstart, taper kampen på walk-over 0-3. Leggskinn er ikke påbudt, men sterkt anbefalt. 

Antall Spillere: 
Det benyttes sju spillere på hvert lag samtidig, inkludert keeper. Hver buss kan registrere inntil 15 spillere. Innbytte kan skje når som helst (flygende innbytte), og skal foretas i nærheten av midtlinjen. Unntak: Keeper kan kun byttes ved stopp i spillet.

Sluttspill:
Ved uavgjort resultat i en sluttspillkamp, går kampen rett videre til straffesparkkonkurranse. Hvert lag tar så tre straffer hver. Er det fortsatt ikke avgjort en vinner tar lagene en og en straffe hver til ett av lagene bommer og det andre laget scorer.Det spilles noe lengre kamper i enkelte av sluttspillkampene.

Vi henviser til NFF sine spillerregler, for regler utover det nevnte:

Avansement fra Gruppespill:

Gutteklassen: XX lag fordelt på XX grupper (4 lag i enkelte grupper og 5 lag i enkelte grupper). De beste 8 vinnerne fra hver gruppe går direkte videre til 8-delsfinalen. De resterende X gruppevinnerne går sammen med lagene på 2.plass og de resterende beste lagene på 3.plass videre fra hver gruppe til 16-delsfinalen.

Jenteklassen: XX lag fordelt på 4 grupper (5i noen Grupper og 4 i resterende)

12 lag går videre til sluttspill. 8 lag går til 8-delsfinale. De fire vinnerne går til kvart. Mens 2. og 3.plass i hver gruppe går videre til 8-delsfinale.

 

 

 

  1. Målforskjell (laget med høyest positiv differanse mellom antall scorede mål og antall innslupne mål avanserer)
  2. Antall Mål Scoret (laget med flest scorede mål avanserer)
  3. Innbyrdes Oppgjør (laget som vant kampen mellom de to lagene som stiller likt på alle øvrige kriterier avanserer)
  4. Myntkast (laget som vinner myntkastet avanserer)
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close