Sammendrag – Russecupen 2017

Russecupen feiret i år 5 års jubileum på Haslum kunstgress i Bærum. Hele 71 lag, hvorav 49 guttebusser og 22 jentebusser, kjempet om jeve premier levert av Landstreff Stavanger, Russedress, Russens Skitur & Høvik Hørsel og ikke minst; heder, ære, og tittelen ”Norges Beste Russebuss i Fotball”.
_MG_2002
Vinner Jenteklassen: Pregame 2018 fra Nadderud
5-års Jubiléum

Arrangementet pågikk som vanlig over to dager, med gruppespill på lørdag og sluttspill på søndag. Parallelt med fotballturneringen ute på de to kunstgressbanene, ble det i varmestua arrangert FIFA-turnering. Dette ble en mannsdominant turnering med sluttspillkamper fra første stund. Det var god stemning under hele turneringen og her fikk gutta med fotballforståelsen (men ikke nødvendigvis ferdighetene) også vist seg frem. Helt til topps gikk duoen ”Olsen/Hellum” som dermed vant to stykk gavekort til en samlet verdi på kr 4.000,- i webshopen til Russedress!

Videre fra gruppespillet gikk det 24 lag fra gutteklassen og 16 lag fra jenteklassen. Lørdagskveldens festligheter ble for mye for noen, som resulterte i en svært enkel match for deres motstander. Sluttspillet begynte på søndagen kl. 1300. Da gjenstod det 24 guttelag og 15 jentelag som skulle kjempe seg helt til topps i Russecupen 2017. Premiene for å gå seirende ut av finalen var i år, som i fjor, VIP-pass til Landstreff Stavanger-arrangement i mai. I tillegg fikk også vinnerne offisielle vinnergensere levert av Russedress. Andreplassene sikret seg ”Russepropper” fra Høvik Hørsel som garanterer videre hørsel post-17. mai 2018.

Etter svært jevne og velspilte kamper utover søndagsettermiddagen stod man til slutt igjen med Pregame og Beatnik fra Romerike i jentenes finale. Det ble ”Hjemmeseier” til Pregame fra Nadderud VGS, bare et kort ”fem-meter-spark” unna Haslum Kunstgress. Dette var andre året på rad at en jentebuss fra Bærum vant Russecupen. Stort dårligere stilte heller ikke guttebussen ” Coastin’ ”, som vant 2-1 over ”Pionér” fra Ringerike. Coastin’ fikk revansjert Romerikes stolthet etter ”Beatniks” tap i jentefinalen og sikret at det blir tatt med to pokaler hjem til ”Riket”. Finalen var ufattelig jevn og velspilt og det var enkelt og greit god fotballunderholdning for alle fremmøtte. Det ble noen nervepirrende minutter da det sto 1-1 frem til det var omtrent 3 minutter igjen av kampen. Da var ”Coastin” frempå og fikk prikket ballen ned i hjørnet for å sikre seg seieren og tittelen ”Norges Beste Russebuss i Fotball”!

_MG_2129
Vinner Gutteklassen: Coastin 2018 fra Romerike

Russecupen, i samarbeid med Russedress, Landstreff Stavanger, Russens Skitur til Sälen, Dugnadsiden og Høvik Hørsel, vil med dette takke alle russebussene som møtte opp til det som ble et fantastisk 5-årsjubileúm for Russecupen. Vi ønsker alle russebusser en fortsatt god dekknavnsperiode og håper russetiden blir, om mulig, minst like gøy som årets fotballturnering!

 

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close