Sammendrag av Russecupen 2015

Russecupen gikk i år for tredje gang av stabelen på Haslum kunstgress i Bærum. Hele 56 lag kjempet om jeve premier og ikke minst; heder og ære.2

I år varte arrangementet for første gang over 2 dager, men dette satte ingen demper på russebussenes innsatsvilje og mot. Lørdagen ble avsatt til gruppespill. I gutteklassen var det 8 grupper á 5 lag og i jenteklassen var det 4 grupper á 4 lag. I både gutte- og jenteklassen gikk puljevinnerne direkte videre til 2.runde av sluttspillet, mens 2 & 3plassen gikk videre til 1.runde av sluttspillet. Alle lagene fikk én kamp hver mot alle lagene i sin gruppe og kampene ble varte 1x16min.

Sluttspillet begynte søndag kl. 1300. Da gjenstod det 24 guttelag og 12 jentelag som skulle kjempe seg helt til topps i Russecupen 2015. Premiene for å gå seirende ut av finalen var i år, som i fjor, VIP-pass til Landstreff Stavanger arrangement i mai. I tillegg fikk også vinnerne offisielle vinnergensere levert av Russedress. 2.plassene sikret seg fete premier levert av Russens Skitur.

Etter svært jevne og velspilte kamper utover søndags ettermiddagen sto man til slutt igjen med Disclosure fra Bærums Verk og Tropicana fra Lørenskog i jentenes finale. Her endte det med en knallsterk 4-0 seier til Tropicana. Tropicana hadde virkelig fått satt sammen et bra lag til turnering. De vant alle sine kamper og slapp kun inn ett mål i løpet av hele turneringen!
Stort dårligere stilte heller ikke guttebussen (foruten dekknavn enn så lenge) ”FK Fløte” fra Nordstrand. De gikk seirende ut av en ren Nordstrandsduell i finalen hvor de møtte guttebussen under pseudonymet ”Kjipt Liv FC”. Denne finalen var mye jevnere enn jentenes, og det måtte straffesparkkonkurranse til for å kunne kåre en vinner. Etter dramatiske best av 3 straffer til hvert lag, var det enda ingen av lagene som hadde bommet. Man gikk derfor over til 1 og 1 straffe for å avgjøre finalen. Til slutt bommet ”Kjipt Liv FC” på en straffe ved å skyte over mål, og da var det opp til FK Fløte og score for å kunne kreve tittelen som ”Årets beste Russebuss i Fotball”. Straffen gikk i mål og det utløste enorm jubel og herlige feiringsscener på flombelyste Haslum kunstgress.

Russecupen takker i samarbeid med Russedress, Landstreff Stavanger & Russens Skitur til Sälen alle russebussene som møtte opp til et fantastisk arrangement som vil huskes i lang tid framover.

Hele bildealbumet kan sees på Russecupens facebooksider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close